Afvallen

Verschillende soorten diëten

Er bestaan verschillende soorten diëten. Van soepjes naar kaas en van sherry naar brooddieet. Voor alle diëten geld, let goed op je zelf en vraag altijd een professional om zeker te zijn dat je op de goede weg bent.

Even drie verschillende soorten diëten onder elkaar

 

Sonja Bakker dieet.

Samen gevat, eet minimaal drie keer per dag en gevarieerd, zo nu en dan een tussendoortje en als je wat langer bezig bent mag je ook nog een wijntje. Door de variatie komt de stofwisseling goed op gang waardoor er een betere verbranding ontstaat. In de boeken van Sonja heb je elke dag een ander menu. In het boek worden tips gegeven hoe je het beste kunt eten en leer je hoe je calorieën kunt tellen.

Zie ook:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Sonja_Bakker

Weight Watchers dieet.

Door samen te komen (tegenwoordig op internet) en jezelf te wegen waar anderen bij zijn is de stimulans groter om je best te doen. De Weight Watchers diëten zijn goed afgestemd op de persoon, elke bijeenkomst wordt eea door genomen en krijg je een persoonlijker advies dan bij de “boeken diëten”.

Zie ook:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Weight_Watchers

Montignac dieet.

Zeer bekend geworden door het boek “Ik ben slank want ik eet”, kort gezegd gaat om een goede evenwicht en combinaties van soorten eten.

Zie ook:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Montignacdieet

Add Comment

Click here to post a comment